LifeFitness®

A Life Fitness már 45 éve elkötelezetten törekszik olyan fitneszmegoldásokat kínálni, melyek a fitnesztermek és a felhasználók igényeit egyaránt kielégítik. A küldetésünk, hogy segítsünk az embereknek aktív életet élni, a LifeCycle Exercise Bike megalkotásával vette kezdetét. Azóta kardio-, erősítő és csoportos edzésekre alkalmas gépek széles skálájával gazdagítottuk a fitneszipart. A Life Fitness kultúrája az aktív, egészséges életmód körül forog, és a termékeinket is ebben a szellemben fejlesztjük.

Mit mondanak mások?

"Az erősítő edzéseim filozófiája az erőfeszítésre és a technikára épül. Hiszem, hogy minden azzal kezdődik, hogy minden egyes edzésbe bele kell adnunk a szívünket-lelkünket, és büszkén kell alkalmaznunk a jobbnál jobb technikákat. Az egyszerűség híve vagyok. Csak akkor tudunk fejlődni, ha már az alapoknál profizmus jellemzi a munkánkat. Ez a megközelítés rendkívül rugalmassá tesz."

John Shackleton | ERŐNLÉTI & EDZŐ

95RI Háttámlás kerékpár

A kényelmes üléspozíciónak és a megfelelő pedáltávolságnak köszönhetően a háttámlás kerékpár kényelmes kardióedzést tesz lehetővé bárki számára, és a többi kardiógép tökéletes kiegészítője.

Súlytárcsás haspad

Az ovális csöveket és kontúros párnákat tartalmazó modern kialakítás jól illik a Cable Motion és Signature gépcsaládokhoz.
Az AbCam™ rendszerünk biomechanikája ergonómiai szempontból tökéletes, természetes edzést biztosít a has összehúzódásának maximalizálása, és a csípő hajlásának minimalizálása érdekében.
A beépített súlytartónak köszönhetően a felhasználók növelhetik az ellenállást, ha még nehezebb edzést akarnak.

95Ti Treadmill

A Life Fitnessnek ez a mindennapos használatra tervezett kardiogépe úgy lett megtervezve, hogy modern megjelenése mellett még több funkciót nyújtson és rendkívül tartós legyen.

Life fitness

A fitneszvilág gyökeresen megváltozott az elmúlt néhány évtizedben, és ezzel együtt fejlődött a Life Fitness is. Számtalan dolog látott napvilágot, melyek népszerűsége ideig-óráig tartott, de a Life Fitness megingathatatlanul arra ösztönzi az embereket, hogy éljenek aktív életet. A Life Fitness kultúrája az aktív, egészséges életmód körül forog.