AbCoaster®

TBU

Ce spun alții?

Az Ab Coaster az egyetlen leghatékonyabb edzésmunka!

John Greene Owner | Fitness Equipment Etc.

AbCoaster CTL

A CTL egy egyedi hasizom gép, mely egy alternatív megoldást kínál a felhasználóinak, hogy a hasizmokat lentről felfelé dolgoztassák meg kötetlen pálya mentén. Ebből adódóan a CTL egyik fő jellemzője a súrlódásmentes rendszer, melynek köszönhetően a mozgás nagyon egyszerűvé válik minden felhasználó számára, beleértve a mozgáskorlátozottak és rehabilitációs betegeket is. A CTL karbantartása könnyű és működése szinte hangtalan.

Ab Coaster CS3000

A CS3000 a fő terméke az Ab Coaster Ipari sorozatának, melyen a sima gördülést a rozsdamentes sínezett biztosítja. Állítható markolat és tengely mentén szabadon mozgatható padozat biztosítja a hatékony edzést.

Ab Coaster Vertical Crunch

Az egyedi tervezésének köszönhetően a hasprésgyakorlatok mozgástartománya bővíthetőek, s ezzel az extra mozgástérrel sokkal hatékonyabban célozhatod meg a has összes izmait. Ráadásul minden hasizmodat egyszerre dolgoztathatod, így biztosítva a rendkívül hatékony edzésmunkát. Ezzel a fantasztikus eszközzel csupán hetek kellenek ahhoz, hogy megszabadulj a súlyfeleslegtől, és lapos hasra tegyél szert!

Target Abs

Egyedi formatervezésének köszönhetően forradalmasíthatja a hasizomgyakorlatokat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhet el használatával!