AbCoaster®

Az AbCoaster egy forradalmi edzőgép. Teljesen más mint a hagyományos haserősítő gépek, amelyek a hasizmot “felülről alulra” terhelik, az AbCoaster-el úgy mint a profi atléták “alulról felfelé” tudja edzeni a hasizmát. Ezáltal az edzés különösen hatékony, és jóval gyorsabban vezet a tökéletes eredményhez. A kényelmes térdelő pozíció által a nyak, hát és a váll terhelés minimális. Az egyenes testtartás nemcsak kíméletes, hanem sokkal kellemesebb is, mint a padlón végzett kényelmetlen edzés. Az AbCoaster most lehetővé teszi bárki számára a lehető legjobb gyakorlatot a tökéletes hasizom eléréséhez. Az állandó hasizom feszülésnek köszönhetően az átlag fizikummal rendelkezők is gyorsan érhetnek el meglepő eredményeket.

Mit mondanak mások?

Az Ab Coaster az egyetlen leghatékonyabb edzésmunka!

John Greene Owner | Fitness Equipment Etc.

AbCoaster CTL

A CTL egy egyedi hasizom gép, mely egy alternatív megoldást kínál a felhasználóinak, hogy a hasizmokat lentről felfelé dolgoztassák meg kötetlen pálya mentén. Ebből adódóan a CTL egyik fő jellemzője a súrlódásmentes rendszer, melynek köszönhetően a mozgás nagyon egyszerűvé válik minden felhasználó számára, beleértve a mozgáskorlátozottak és rehabilitációs betegeket is. A CTL karbantartása könnyű és működése szinte hangtalan.

Ab Coaster CS3000

A CS3000 a fő terméke az Ab Coaster Ipari sorozatának, melyen a sima gördülést a rozsdamentes sínezett biztosítja. Állítható markolat és tengely mentén szabadon mozgatható padozat biztosítja a hatékony edzést.

Target Abs

Egyedi formatervezésének köszönhetően forradalmasíthatja a hasizomgyakorlatokat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhet el használatával!