StartTrac Freerunner

StartTrac Freerunner

A Star Trac FreeRunner ™ futópadja egy forradalmian új, beltéri futási élményt nyújt a felhasználónak. A gép szive-lelke, ami megkülönbözteti társaitól az a HexDeck rendszer, amely egy szabadalmaztatott, hatszögletű polimer felfüggesztési rendszerrel alátámasztott alumínium fedélzet. Az eredmény egy soha nem látott kíméletes rezgéscsillapítás és reagálóképesség. A tesztelők hasonlóképpen nyilatkoztak a futásról: “mintha vajon futnék”, “kímélő
Nautilus Glute Drive

Nautilus Glute Drive

A Glute Drive kényelmes párnázott hevederrel és teljes gerinc megtámasztással javítja a csípő és törzs stabilitását, ergonómiailag megfelelő mozgástartománnyal megvezeti a gyakorlatot. Súlytartójára összesen 165 kilogrammal terhelhető, így bárki számára elérhető a megfelelő nehézségi szint. Tulajdonságai: – Párnázott széles heveder a kényelmes stabil tartás miatt – Nagyméretű, ferde lábtartó, csúszásmentes felülettel: alacsony és magas felhasználók
Peak Gym Gold

Peak Gym Gold

Budapest egyik legszínvonalasabb konditerme a 18. kerületben, Pestszentlőrincen a Peak Gym Gold. Egyedi dizájnnal, arany-fekete színű modern gépparkjával várja régi és új vendégeit. A speciális kinézetű gépeket a segítségünkkel valósították meg, amire a mai napig nagyon büszkék vagyunk!
Toldi Gym

Toldi Gym

A Simon Tamás vezetteToldi Gym & Protein Shop nem csupán egy edzőterem, ezen a helyen egy igazi családra lelsz‍, miközben kiedzed a lelked is:) Tamás személyében egy igazi fanatikust ismertünk meg, aki szívét-lelkét beleadja a terme fejlesztésébe és mindig arra törekszik, hogy valami újat és színvonalasat nyújtson a vendégeinek.
W54 Fitness

W54 Fitness

A W54 Fitness terme 2015. október 9-én nyitotta meg kapuit a belváros szívében, a 7. kerület Wesselényi utca 54-szám alatt. A terem 3 év alatt hatalmas átalakításon esett át, mint a dizájn, mint pedig a géppark tekintetében! Büszkék vagyunk rá, hogy az géppark újragondolásában minket választottak:) A terem alakulásáról, tulajdonosa: Patyi Gábor mesél videónkban.
Get Fit Sky Fitness

Get Fit Sky Fitness

A Get Fit Sky Fitness aranyos recepciósokkal‍, kiemelkedő minőségű gépparkkal, ingyenes parkolással, finn szaunával, kényeztető masszázzsal, széles büfékínálattal várja Vendégeit. Ha mindez nem lenne elég, nézd meg a több száz négyzetméteres tetőteraszt és eddz a város fölött! Kell ennél több?! Számos terem berendezésén túlvagyunk már, de több év alatt is, ez a terem jelentette a legnagyobb kihívást
Lantos Johnny Fitness

Lantos Johnny Fitness

Lantos Johnny régóta jó barátunk és partnerünk. Nemrégiben ellátogattunk hozzá és megkértük mondja el véleményét rólunk. A Lantos Johnny Fitness terem Kispest szívében található, nagyon jó atmoszférájú, remekül felszerelt terem, családias hangulattal. Mindenkinek ajánljuk, hogy egyszer látogasson el hozzájuk, nem fogja megbánni. Mottója: “Ahol a legendák születtek és születni fognak!”
River Fitness

River Fitness

A River Fitness már több fórumon lett Budapest legszínvonalasabb és legstílusosabb terme, a Duna part közelében elhelyezkedő River kellemes hangulattal és remek társasággal várja a vendégeit.
Victory Fitness Újpest

Victory Fitness Újpest

A Victory Fitness Újpesten, a Stop Shop bevásárlóközpontjában található, 1500 négyzetméteres, minden igényt kielégítő konditerem. A tulajdonosok itt is rengeteg munkával érték el azt, hogy vendégeinek színvonalas szolgáltatást nyújtsanak, mindezt megfizethető áron. Az új termük nyitásánál is mi lehettünk segítségükre, melyre nagyon büszkék vagyunk 
Unifit Fitness & Gym Center

Unifit Fitness & Gym Center

Miben rejlik a Debreceni Unifit titka? Az alapfeltételek adottak, hiszen a rekreációs sport egyik legnagyobb eszköztárát vonultatja fel a fitnesz szekció palettájával, melyben közel 200 edzés állomással, 2600 nm-en biztosítja vendégei céljaihoz vezető utat!
Sxl Fitness & Gym Gödöllő

Sxl Fitness & Gym Gödöllő

A gödöllői Sxl Fitness & Gym Gödöllő terem átesett élete legnagyobb gépcseréjén! A telepítés egy napot vett igénybe, több tucat minőségi Panatta, Impulse és Nautilus gép került elhelyezésre. A gépek cseréje mellett, a terem átrendezésére is sor került. Az “új” terem azóta tökéletesen működik a vendégek nagy örömére. Itt viszont nem állunk meg, hamarosan újabb fejlesztés várható!
Victory Fitness Ázsia Terembemutató

Victory Fitness Ázsia Terembemutató

A Victory Fitness az Ásia Centerben található, több mint 2000 m2-en terül el, több száz gép, 160 m2 Aerobic terem, 80 m2 Cross terem, szoláriumok, szauna, pihenőrész és egy kültéri edzőterasz várja az ide látogatókat. Ha egy különleges teremre vágysz kilátással a budai hegyekre, a Victory a tökéletes választás!