A fixre szerelt súlyzócsoda!

A fixre szerelt súlyzócsoda!

Szuperszettekkel dolgozol vagy a magas intenzitású edzéseket kedveled? Esetleg eleged van abból, hogy a kitöréseknél lötyög rajtad a szerelt súlyzó, vagy a 30 másodperc pihenőidőd arról szól, hogy súlytárcsákat pakolsz le és fel, miközben küzdesz a szorító gyűrű felrakásával? Mindenki találkozott már ezekkel a problémákkal az edzései alatt, de most itt az egyszerű megoldás, hogy kihozhasd az edzéseidből a maximumot: barbell szett!

A barbell súlyzó nem más mint egy fixre szerelt kétkezes súlyzó, melyet nem kell szerelned, csupán kiválasztod a megfelelőt, leveszed az állványról és már kezdődhet a kitörés, guggolás, bicepszezés, bármi amihez kedved van, bármilyen súllyal. Kitűnő választás, hogy a legintenzívebb edzést végezhesd, mivel az edzés alatt csak a mozgástartományra és a feladatra kell koncentrálnod!

A fixre szerelt kétkezes súlyzók kétféle kivitelben készülnek: egyenes és francia rúd. Súlytartományban 10 féléből is választhatunk: 10; 12,5; 15; 17,5; 20; 22,5; 25; 27,5; 30; 32,5. Változatossága miatt minden sportolni vágyó megtalálhatja a számára megfelelőt, súlykiosztásának köszönhetően pedig fokozatosan emelheted a terhelésed szintjét.

Az új edzésformák megjelenése és a magas számú pozitív használói visszajelzés miatt minden fitness terem, edző terem, crossfit terem alap kiegészítője kell, hogy legyen a jövőben!

Tulajdonságai:
– kemény krómozott acélötvözet, mely ellen áll a korróziónak
– nagy teherbírású, hosszú élettartamú gumibevonat
– precíziós megmunkált fogantyú, egy darabból álló szilárd hegesztés
– élénk fehér súlyjelölés, hogy könnyen leolvasd a súlyt

Akciós árakért és részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot.