3D Tervezés a Mániában

3D Tervezés a Mániában

A Mánia Fitness Kft 2003 óta foglalkozik fitness termek, klubok, hotelek, sportegyesületek és lakóparkok illetve magán ingatlanok edzőtermi berendezésével és felújításával. Az új gépek mellett az ügyfelek teljeskörű igényeinek a kielégítése érdekében szervizeléssel, alkatrész- és használt fitness gép kereskedelemmel is foglalkozik.

Sok éves tapasztalatainknak és professzionális hozáállásunknak köszönhetően rengeteg ügyfélnek segítettünk már fitness termékek kialakításában és berendezésében egészen az első lépésektől az utolsóig, sőt azon túl is, karbantartási szolgáltatásunkkal. 

Egy edzőterem átgondolt, praktikus megtervezése és kialakítása nagy odafigyelést és szakértelmet igényel, a tervezés során sok szempontot kell figyelembe venni, hogy a későbbiek során az elkészült terem mind a tulajdonos, mind a vendégek maximális megelégedettségét szolgálja.

Mi szívesen segítünk a tervezés első mozzanatától az utolsóig, sőt 3D-s programunk alkalmazásával az elképzeléseket egy részletgazdag, több aspektusú vizuális élményt nyújtó videó látványtervvel is tudjuk szemléltetni annak érdekében, hogy a végső döntés könnyebb, de főleg alaposan megfontolt legyen és a végeredmény a lehető legtöbb igénynek megfeleljen.